GÖR OM - GÖR RÄTT

Vi har haft fullt upp den senaste tiden iom flytten vi genomförde förra helgen. Vi kände att det inte räckte med en trea längre. Ronja var tvungen att få ett eget rum så att vi kunde få vårt sovrum tillbaka. Inte så jättekul att sova i soffan bara för att ungen vaknar stup i kvarten om man skulle dela rum med henne.

17 maj är det dags för nästa undersökning för Ronja. Då får man se hur det ser ut med cancern.

Jag krigar med Skandia för tillfället ang inskränkningen på Felicias försäkring. Jag började med att ringa anonymt för att höra hur dom ställer sig till risken för Retinoblastom och fick då veta att det inte är något som gör att dom nekar eller inskränker en försäkring. Så då tog det hus i helvete rent ut sagt.

Jag blev uppringd av högsta hönset på Skandias medicinbedömning och han frågade om vi någonsin gjorde en skadeanmälan när Felicia insjuknade hösten 2007. Jag upplyste honom hur otrevligt bemött jag hade blivit av Skandia då jag hade ringt och frågat om jag skulle göra en skadeanmälan. Kvinnan i telefonen var inte alls intresserad av att ta emot någon. Jag fick en ordentlig ursäkt ifrån honom och en försäkran om att jag hädanefter inte skulle bli bemött på det viset.

Nu skulle dom visst samla läkarna på ett möte om Felicia 18 maj för att gå igenom journaler och göra en omprövning. Jag håller tummarna!
1