Äntligen hemma igen!

Felicia mådde bra efter behandlingen och kräktes ingenting, så vi fick åka hem idag! Jag blev så lättad. Det är verkligen inte kul att vara på sjukhus.

Massor av bilder togs det oxå, så jag ska väl välja ut några och vattenmärka för att sedan lägga upp här. Kanske blir ett och annat filmklipp oxå. (Dock utan ljud).

Tjaaaa, vad finns att berätta?

Jo!
Detta var som sagt 3e gången med cytostatika och laserbehandling (även kallad termobehandling) och enligt specialisten från St Erik (Charlotta All Eriksson, som förövrigt är en helt suverän människa!) så kanske det räcker med endast en gång till när det gäller cytostatika och termobehandling. Tumörerna ser döda ut nu (Det ser ut som det bara är ärrvävnad kvar).

Men!
Detta betyder inte att Felicia isf kommer att bli friskförklarad, för nya tumörer kan uppstå. Tjejen kommer att gå på regelbundna kontroller fram tills att hon fyller 9år. Kontrollerna kommer att bli glesare med tidens gång dock.

Vi hoppas på att cytostatikabehandlingarna inte kommer att påverka njurar eller hörsel.
Försäkringsbolaget, som Felicia är försäkrad hos, har gjort det så bekvämt för sig genom att sätta en liten klausul (eller vad man kallar det) där de inte ger någon ersättning ifall Felicia skulle få retinoblastom. Vilket betyder att eventuella skador pga behandlingen inte heller täcks.

Vad kan man säga? SKANDIA SUGER! (sådär ja, det var skönt att säga) Det enda de var duktiga på var att vara spydig i telefonen när man ringde och frågade ifall man ändå skulle göra en sjukfallsanmälan.
Skäms på er!

Pengar är inte allt i världen - men de kan underlätta.

Nåväl, man får tänka att det alltid finns någon som har det värre.

Kram!
1