Felicia ♥ Pokémon?

Vi var in på Gamestop idag och kikade lite och Fliz gick raka vägen till NDS-spelen och pekade på Pokémon Rangers. "Titta mamma. Den här är jättebra! Den tar vi!" Och sen plockade hon ner den från hyllan. Haha.
4

En sjukdom kommer sällan ensam.

Efter att jag tillfrisknat efter vinterkräksjukan så började Ronja få en kruppliknande hosta på torsdagen förra veckan. Feber tillkom och på fredagen blev hon även kass i magen.
På lördagen så fortsatte det och hon började andas snabbt och flåsigt och vi åkte in med henne till Jourläkarcentralen där det konstaterades dubbelsidig öroninflammation.

I måndags kände jag att något inte stod rätt till så jag tog med henne till Barnmottagningen där de kollade syresättningen på henne som då var mkt låg (86%). Hon fick andas adredalin och fick kortisontabletter (betapred) som löstes upp i vatten som hon sedan fick dricka.

När detta inte hjälpte att få upp syresättningen så tog dom prov för RS viruset (dom sög med en smal slang upp näsan på henne) och gjorde även en lungröntgen för att utesluta lunginflammation och vi blev inlagda i isoleringsrum på avdelning 107B.
Lungröntgen såg fin ut men RS-provet kom tillbaks positivt, dvs hon har RS. Så det blev på med syrgasgrimman och så fick hon fortsätta andas adrenalin samt koksalt var tredje timma. Detta har fortsatt tills idag då dom har glesat ut till var femte timma ist. Och så har dom stängt av den extra syrgasen för att se om hon klarar sig själv.
Dom gjorde likadant igår och då klarade hon sig till kvällen då syresättningen gick ner igen. Men nu hoppas vi att det ska funka hela natten igenom så vi får åka hem nån gång. :)

Vinterkräksjukan... urk

Nu har även jag haft den. Eller... haft o haft... jag är fortfarande inte bra. Dock har barnen klarat sig än så länge *peppar peppar*

Jag är inne på andra dygnet utan mat. Igår drack jag en kopp nyponsoppa vilket magen inte alls gillade.