Hmm???!!??

Ett nytt Animal Crossing????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Nej

Det är Fliz med sitt Paraply ^^.
2
Mimmi

Ow, min förra kommentar gick inte fram ser jag nu. Tycker hon är så otroligt söt, hha, paraplyet var verkligen pricken över i:et!Jo det är svårt att verkligen komma in i det om någon står och drar en i armen hela tiden. Jag har ju inga barn men ibland tycker jag Yuji faller i samma kategori, haha. Det jag tyckte var roligast i början med kanji var (eftersom jag bor här) hur man helt plötsligt började förstå saker runt omkring sig. Du kommer säkert se det om du ser på anime eller liknande.. kanj och sånt på t ex affärer och så brukar ju bara översättas på sidan om och inte ersättas med bokstäver, helt plötsligt kan man läsa dom som dom är! Det är superbra träning också.

Jag saknar den där driven jag också en gång hade för japanska. Känns så sorgligt när jag tänker på hur häftigt jag tyckte det var och hur grymt trist jag tycker det är nu.. och jag är ju inte ens färdiglärd, hade ju varit guld om jag hade kunnat sett fram emot att sitta i soffan och ta det lugnt med lite kanji läsning.. men icke.. diskar hellre än pluggar kanji..Jag tycker Utada Hikaru har låter som skulle kunna vara riktigt bra.. jag gillar som du First Love, Automatic men också Stay Gold, Prisoner of Love och Colors.. MEN alla dom låtarna skulle kunna vara så mycket bättre om hon slutade ändra melodin så drastiskt mitt upp i allt som hon gör hela tiden arg.

Ah du gillar äldre musik alltså, hoppades på det : D jag gillar bara Vanilla av Gackt för den är så rolig men jag gillar i stort sett bara band som är 10 - 15 år gamla som Pierrot, Penicillin och MUCC.Juuyonsai no haha (det var perfekt : D ) den serien satt jag och bölade till, haha. Riktig bra drama. Jag är vanligtvis inte så mycket för Tokyo drama utan gillar dom ute på landsbyggden men 14sai no haha och Love Shuffle är skitbra båda två!

Jag är inte mycket för koreanska och taiwanesiska etc draman, jag förstår ju inte vad dom säger, blir bara förvirrad, haha.

Asiatisk skräck är ju livsfarligt. Västerländsk skräck är jag helt immun emot, jag kan somna till SAW utan problem men japansk skräck behöver jag fan terapi för efteråt. Vilka psychon xP.Just nu ser jag på The Proposal som också är ett Tokyo drama men jag kände verkligen för det så jag hyrde det och så hyrde jag också en som är lite mer hm.. det är en drama på rätt många avsnitt som verkar vara lite mer vuxen gammaldags humor än det här kärleksfjamset som man vanligtvis är så förtjust i : D men jag har inte börjat se den än (måste se en i taget) så jag uterkommer! Haha.

Annars ser jag mycket på tecknat.. inte direkt anime fast det är anime såklart.. det är mycket Zorori-kun och Pokemon som jag tittar på sådär på söndagsmorgonen när jag håller på och vakna upp.Yuji berättade idag att Nintendo ska ha ett event med Professor Layton. Han sa inte så mycket mer men det lät spännande, undrar om det bara är fler gåtor eller vad dom hittat på. Jag ÄLSKAR Nintendo Events, det är ju rena julafton.

Mimmi

Förresten, Hana Yori Dango är ett jättebra exempel på vad man kan göra med kanji som jag älskar och tycker är rätt roligt.. du kanske känner till det men kanske inte och nu när du pluggar lite kanji..Dango är ju en slags "sweets" här i Japan, bollar på en pinne med sörja på (fint jag förklarar) och själva titeln betyder ju "föredrar dango över blommor" men istället för att skriva dango som det ska, har dom bytt ut till att använda kanjin för pojke som kan uttalas "dan" och kanjin för barn "ko", som tar tenten och blir "go" och på så sätt får ordet en undermening, det blir indirekt "Boys over flowers", dango är ju egentligen inte ett ord för pojke/kille. Kanji tar wordplay till en helt ny nivå enligt mig : D