Kris

Mitt livs kris har startat, så jag kanske inte kommer blogga så mkt på ett bra tag. Har lite att försöka smälta.
1

Utveckling+Loppis

Igår morse flyttade Felicia sin napp från den ena handen till den andra och sen tillbaka igen. Det känns som att hon är lite tidig i utvecklingen. Hon kan även sitta korta stunder utan stöd (fast lite ihopsjunket på nåt vis).
Hon blir 5 månader på måndag (22 veckor på tisdag).

Det bästa hon vet är när vi busar framför spegeln i badrummet efter vi har bytt blöja. Då skrattar hon antingen eller så gör hon ett högt och gällt läte när hon andas in.
Flisan dreglar så mkt numera att hon t.o.m sätter i halsen och hostar flera ggr per dag. (Ska ta upp detta med bvc på måndag, men det är säkerligen inget att bekymra sig för då hon verkar helt oberörd av det.)

Vi har kommit fram till att tösen kommer till ro och sover bättre om vi har lampan på nattduksbordet tänd fram tills att vi går och lägger oss. Jag vet inte om hon kanske har blivit lite mörkrädd?

Idag var jag på en stor loppis och fyndade lite. Jag tycker inte att det är fel att köpa begagnade barnkläder, utan tvärtom egentligen. Det finns så mkt fina beg. kläder som inte går att få tag på i butikerna längre, plus att Flisan växer så det knakar nu så hon kommer inte kunna ha kläderna så särskilt länge. Sen är det ju så att hon fortfarande är i den åldern då hon inte nöter på kläderna eftersom hon varken lärt sig åla eller krypa än.
Jag hittade bl.a en jättesöt Bamseoverall i strl 68 som ser helt ny ut. Pröjsade endast 75kr. Galet billigt ju! *L* Jag köpte även en klänning till tösen och en massa bodys (ok jag vet att det stavas bodies men men...) och tröjor, och ett par lila hängselbyxor i manchester.
Sen köpte jag även en mammatunika (från indiska) till mig och en knälång mammaklänning (H&M). Supersnyggt!

Plask i baljan den blå...

Nu var det ett tag sen sist. Har inte så mycket nytt att komma med.
Felicia älskar att bada. Dock börjar badbaljan, som är köpt på Ikea, bli för liten.
När Tjejen badar så slutar det med att vi oxå badar. Hon plaskar överlyckligt och allt blir bara så blött haha. Vi förevigade det med videokameran igår.
Ni skulle höra henne skratta. Det är så gulligt!

Flizan är 20 veckor. Det låter så lite när det känns som att hon alltid varit med oss. Vad gjorde vi förut??

image99
image100
image101

image102
En bild på när tjejen kollar på damfotboll. :-)
1