Äntligen hemma igen!

Felicia mådde bra efter behandlingen och kräktes ingenting, så vi fick åka hem idag! Jag blev så lättad. Det är verkligen inte kul att vara på sjukhus.

Massor av bilder togs det oxå, så jag ska väl välja ut några och vattenmärka för att sedan lägga upp här. Kanske blir ett och annat filmklipp oxå. (Dock utan ljud).

Tjaaaa, vad finns att berätta?

Jo!
Detta var som sagt 3e gången med cytostatika och laserbehandling (även kallad termobehandling) och enligt specialisten från St Erik (Charlotta All Eriksson, som förövrigt är en helt suverän människa!) så kanske det räcker med endast en gång till när det gäller cytostatika och termobehandling. Tumörerna ser döda ut nu (Det ser ut som det bara är ärrvävnad kvar).

Men!
Detta betyder inte att Felicia isf kommer att bli friskförklarad, för nya tumörer kan uppstå. Tjejen kommer att gå på regelbundna kontroller fram tills att hon fyller 9år. Kontrollerna kommer att bli glesare med tidens gång dock.

Vi hoppas på att cytostatikabehandlingarna inte kommer att påverka njurar eller hörsel.
Försäkringsbolaget, som Felicia är försäkrad hos, har gjort det så bekvämt för sig genom att sätta en liten klausul (eller vad man kallar det) där de inte ger någon ersättning ifall Felicia skulle få retinoblastom. Vilket betyder att eventuella skador pga behandlingen inte heller täcks.

Vad kan man säga? SKANDIA SUGER! (sådär ja, det var skönt att säga) Det enda de var duktiga på var att vara spydig i telefonen när man ringde och frågade ifall man ändå skulle göra en sjukfallsanmälan.
Skäms på er!

Pengar är inte allt i världen - men de kan underlätta.

Nåväl, man får tänka att det alltid finns någon som har det värre.

Kram!
1

Sthlm nästa

Det blir behandling, så på fredag börjar antagligen Felicias matstrejk precis som sist. Men nu har vi åtminstone lite näringsdrycker att försöka få i henne som komplement till amningen. Vilken tur att jag fortfarande ammar. *pust* Jag är tacksam över att det har funkat så länge som 7 månader nu, och varje ytterligare vecka som det funkar är ett stort plus.
Jag är lite orolig över att mjölken kan sina pga allt jobbigt vi går igenom nu.

Nåväl, vi ses på fredag eller lördag! Och då har jag säkerligen en massa bilder att lägga upp! =)

Ciao!

Imorrn är det dax

vi sticker vid tvåtiden om inget oförutsett inträffar. Jag tror att Felicias värden är så pass bra att man kan börja med en behandling. Dom ringde från ALB (astrid lindgrens barnsjukhus) i eftermiddags och frågade om vi hade varit på provtagning idag för dom hade inte fått provsvaren ditfaxade så att dom skulle kunna ta ställning till det.
Så, istället för att dom tog kontakt med sjukhuset här, så fick jag göra det och be dem faxa. Sen har jag gått och väntat på att de skulle ringa och säga hur det blir, men inte då. Så jag måste ringa imorgon bitti *suckar*.
1