Föräldragruppen

Idag var ju som sagt föräldragruppens återträff nere på Familjecentralen. Alla var där, för en gångs skull, och det var riktigt roligt att se hur allas bebbar såg ut. Alla, utom en, hade fått flickor. Sen hade två utomstående anslutit sig till vår grupp, och den ena hade en flicka som hette Ella och den andra en liten Alexander.
Så i gruppen finns det två Felicia och två Ella. =))))

Måste givetvis säga att vår lilla tös är finast!  =))
Hon sov igenom hela träffen hihi, snacka om sömntuta.

image38
1

Trist

Idag var det inte alls något kul väder, 5 grader och regn. Det blåser relativt starkt eftersom trädet här utanför svajar rätt så ordentligt.  >_>

Vi har väl inte hittat på något särskilt. Felicia och jag låg och slappade i sängen fram till halv ett, och nu passar jag på att tvätta upp lite av Felicias kläder medan hon håller sig någorlunda lugn. Tänkte att hon eventuellt ska ha på sig klänningen som hon fick av pappsens jobb på föräldragruppens återträff imorgon.
Pappsen borde vara hemma vilken minut som helst nu.

Imorgon ska vi som sagt på föräldragruppens återträff. Det ska bli spännande att träffa alla igen nu när alla har fått.
Ett par låg inne på bb samtidigt som oss. Dom fick sin bebis den 22 april - 16 dagar efter beräknad födelse.
Felicia kom ju den 24 april - 16 dagar innan beräknad födelse. Rätt kul faktiskt. =)))

image37

1

Vilken start på Mors dag...

Jag vaknade precis innan två inatt av att jag mådde illa och hade ont i mellangärdet och i ryggen. Smärtan blev bara starkare och starkare och tillslut kunde jag knappt andas pga att det gjorde så ont. (smärtan vid kejsarsnittet var en piss i Nilen i jämförelse med detta.)
Jag väckte min sambo och han ringde Sjukvårdsrådgivningen som sa att vi skulle åka in till akuten omgående eftersom jag var så smärtpåverkad. Sagt och gjort, min sambo började klä på Felicia lite kläder och under tiden låg jag på knä i hallen och bara grät. Jag trodde allvarligt att jag skulle dö, jag har _aldrig_ haft så ont i hela mitt liv.
Efter vad jag tyckte var en evighet så gick vi till bilen.

Vi kom in till akuten där dom visade oss till ett rum. Jag höll på att klättra på väggarna innan doktorn slutligen kom. (jag var prio 1 just då)
Jag fick veta att det var ett gallstensanfall jag hade fått, vilket var vanligt att få efter en graviditet, och fick sammanlagt 3 sprutor med smärtstillande innan det lugnade ner sig så att vi fick åka hem igen.

Snacka om bra start på Mors dag.... *suck*
Felicia var dock jätteduktigt under vistelsen på akuten.

Idag har vi annars inte gjort något särskilt. Vi fikade hos Flisans farmor och farfar.

Här är två bilder från idag.
image35
image36

1