J*kla Miffon!

För det första så är det inte det allra enklaste att åka buss med en stor otymplig Emmaljunga Sport Kombi. Den väger typ 20kg om inte mer. Sen när det sitter miffon på barnvagnsplatsen i bussen, som ser ut som frågetecken när jag kliver ombord med vagnen, så blir man bara så trött. Man måste förklara för dom att "jag ska ställa barnvagnen där så att den kan spännas fast." *orka*
Jag resonerar absolut inte så att bara för att man har barnvagn så äger man stan, men inte fanken äger väl "fotgängare" utan barnvagn stan heller för den delen. Jag har tappat räkningen på folk som bara kryssar fram framför barnvagnen och förväntar sig att man ska tvärnita så att man inte kör på deras hälsenor. Fan nästa gång tänker jag inte bry mig. Springer dom fram framför barnvagnen så får dom skylla sig själva. Det kanske måste göra ont för att dom ska lära sig lite hyfs.

Underbara Flisan

Idag blev tösen 4 månader. Flisan och jag var inne i stan idag och shoppade lite kläder. Det blev två byxor och en mössa till den lilla tösen. Plus en MAM nappflaska med Marimekko motiv.

Nu sover hon i sin egen säng. Det verkar som att hon inte vill samsova med oss längre ;-(
Vi började lägga henne i spjälisen igår och då sov hon från ca 22 till 03:30 då hon vaknade och ville ha sin napp, sen vid 04:30 blev hon lite gnällig och ville ligga i vår säng. Äta ville hon göra vid 7.
Man får se när hon vaknar inatt. :-)
Det gör absolut inget att hon vaknar och man måste gå upp, det får man liksom räkna med som småbarnsförälder ;-)

image95
image96
image97
2

BVC

Idag var vi på bvc för att mäta och väga.
Jag hade gissat på att Flisan skulle väga mellan 6300 och 6500g... men oj vad fel jag gissade!

Hon vägde 6980g! Nästan 7kg juh, vilket betyder att hon har gått upp 1kg på en månad! O.O
Flisan börjar bli en lång flicka oxå... 64,3cm *nickar*

Just nu ligger hon och låter i babysittern här bredvid mig.
image94
1